אז בכניסה למסעדה קיבלו את פניי מספר ברווזים תלויים בתוך מעשנה שמריחה מעולה.
המארחת הסבירה לנו שהמסעדה היא בת 3 קומות, כשכל קומה אתם תשבו בחלק אחר של המטבח.
בחרנו בקומה שבא נמצא ה-"רובטה גריל", שזה גריל יפני בעל טמפרטורה גבוהה, מה שנותן ארומה וקראסט טוב לכל דבר שיעלה עליו.
התפריט היה בסטייל של מנות למרכז שולחן. (אין עיקריות וראשונות).
מיד כשהתיישבנו קיבלנו וולקאם דרינק שהיה מעולה. טעמים טרופיים של קוקוס ופסילורה מצוינים.
להתחלה לקחנו אוייסטרים עם גינגר וצ'ילי, והם היו יותר ממעולים.
לאחר הגיעה המנה השניה שהיא הייתה 'רביולי' ממולא בכביש אווז ברוטב צלופח מעושן. שוב הצלחה מעולה לשף.
ולשיא של הערב קיבלנו תפריט "פקינג דאק", שהוא הכיל 2 מנות:
למנה הראשונה קיבלנו 10 פנקייקים דקיקים, חזה ברווז, עור ברווז קריספי, ירקות טריים(וגם מלון כתום) סוכר מנדרינות ורוטב שזיפים. את הכל ממלאים בפנקייק ואוכלים, ואת העור תובלים בסוכר. מה שנתן אווירה של סטרייט פוד אסייתי, והמון טעמים אוממים.
למנה השניה קיבלנו ירך ברווז (פקינג דאק כמובן) מתובלת ברוטב מתקתק וקערת אורז מעושן. אין מה להוסיף יותר מהמילה טעים.
שמתי למסעדה כוכב 1 מתוך 3
לסיכום: אני חוזר לשם!