נתחיל בזה שזו המסעדה האהובה עלי ביותר לארוחות בוקר גם בגלל האוכל וגם בגלל האווירה. בכללי שכונת קרלין היא שכונה מיוחדת וצבעונית מלאה בבתי קפה וברים מעולים. הפעם החלטתי לבוא לארוחת ערב ולנסות סוף סוף את תפריט הטעימות שלהם. המסעדה, שהיא במקרה גם מאפייה, מציגה אוכל מאוד מרענן עם דגש עם מאכלים מותססים והמון ירקות ופירות.
התחלנו את הארוחה עם יין אדום מקומי עם גוף מודגש וסיומת של פירות יער יבשה ובועטת (ניצח בכל סבב 6 היינות וכמובן שקניתי בקבוק בסוף הארוחה..). המנה הראשונה הייתה טרטר בקר על לחם, חרדל וחלמון מגורד. אני חייב להגיד שהמנה הזו הזכירה לי קצת את מנת הטרטר במסעדת @restaurace_cestr. המנה הבאה הייתה חציל צלוי עם קסיס ופירה אגסים.
אין מילים. מושלם!!!!!!!!
לשולחן הגיעה מנת הדגל של המסעדה שנקראת "תפוחי אדמה באפר". 3 תפוחי אדמה קטנטנים עטופים באפר ובטעמי בייקון מעושנים ברוטב אלוהי עם מלאא שמיר. המנות הבאות היו נחמדות והן היו פולנטה על פטריות שנטרל צלויות, דג צ'אר שהוא דג מקומי אבל סביר לדעתי. הדג הגיע על דמי גלאס וכרובית מותססת. הקינוח שהוא מאוד צ'כי היה מעולה! פחזניה עם קרם קרמל ומשמשים על הגריל.