האמת שמזמן רציתי לכתוב עליה אבל משום מה לא יצא לי לכתוב עליה כמו שצריך.
גילוי נאות- זו אחת המסעדות בשר האהובות עלי ביותר בפראג.
נתחיל בזה שגראן פיירו היא לא רק מסעדת בשר אלא גם מסעדה ארגנטינאית מצויינת ברמה מאוד גבוהה! לראשונות הזמנו גבינה ארגנטיאנית על הגריל, שורש יוקה מטוגן ברוטב פלפלים ונקניקיית צ'וריסו מעולה שישבה על בשר קצוץ עם עגבניות ובצל. הכל היה מצויין חוץ מהביצי עין שהיו קצת מיותרות בעייני על יד הנקנקייה. לעקריות לקחנו רביולי גבינה כחולה וקשיו ברוטב תאנים שהיה פשוט ואוו אחד גדול!!! שנמשיך? הזמנו אנטריקוט 250 גרם שהגיעה מדיום רייר בצלייה סופר מדוייקת ומקצועית כשהזמנתי לצידן את התוספת האהובה עלי ביותר הלא היא- פלפל פדרון מטוגן! שזה לגמרי עדיף מעוד תפוח אדמה שסתם גורם לתחושת שובע מהירה. הזמנו גם פילה בקר 300 גרם עם רוטב כמהין עשיר שהיה מפנק וטעים מאוד (לאוהבי הכמהין)
מחיר:
3000 קורונות כולל טיפים, שתייה קלה וקוטיילים.