ערב קוקטיילים ארוך שעבר ב4 ברים שווים במיוחד נגמר בתיאבון חזק מאוד לבצק כלשהו.
בעודי מטייל על הנהר כשאדי האלכוהול יוצאים ממני כמו גז דולף, אני קולט מזווית עין מסעדה יפייפיה שבחור עם כובע אדום שנראה כמו ההיא מפריז רק בגרסא האיטלקית, זורק מספר גזעים לטאבון ענק. ומי כמוני אוהב עשן, אש והנילווים אליהם, אני נכנס למקום וכמובן מבקש פיצה.
עם השנים מאסתי בתוספות מיותרות על פיצה ועברתי למרגריטה "נקי ללא פארש"
הפיצה מגיעה לשולחן במהירות הבזק ואני מבין ש"נפלתי" על אחת הפיצות היותר טובות שאכלתי בחיי.
הבצק טעים ברמות אחרות והרוטב, אווווייייי הרוטב! נטול חמיצות ומדויק במליחות ובמתיקות נהדרת שגרמה לי להבין שכאחד שגר באיטליה תקופה, למדתי היטיב על בצקים ורטבים ונראה שכאן הם התעלו על זה.
מאז הפעם הראשונה מצאתי את עצמי יושב במקום כמעט פעם בשבוע...
Manu pizza Praga