לפני כ10 שנים השף סרקר הגיע לפראג והקים את הקבוצה המדליקה של האוכל ההודי Sardar Brothers.
כיום, הקבוצה מפעילה 3 מסעדות מעולות והפעם בחרתי ללכת ל sangam.
וכמו תמיד חיוך ענק בכניסה, מוזיקה הודית רגועה ומקום מפואר ביותר. התחלנו את הארוחה עם דוסה מסאלה מצויינת וקריספית - מעין פנקייק ענק ממולא בתפוחי אדמה ותבלינים עם מתבלים חריפים ומרק עדשים מעקצץ. המשכנו לעוף טנדורי ומשם לקוביות גבינת פניר ששוחות ברוטב חריף וטעים יחד עם אורז בסמטי מתובל בבצל מטוגן ותבלינים הודיים
מסעדה מצויינת עם מחירים לא יקרים, שירות מצויין ואוכל מעולה.
שמתי למסעדה כוכב אחד מתוך 3